Nood aan vakantie in deze bizarre tijden?

Gepubliceerd op:
March 3, 2021
Actua

Een jaar na het afkondigen van de eerste coronamaatregelen, lijdt ons land nog steeds onder de gevolgen van het coronavirus. Heel wat bedrijven bevinden zich in moeilijkheden en ook op persoonlijk vlak hebben we allemaal nood aan wat 'ademruimte'. Wilt u er graag even tussenuit? Geen zorgen, wij nemen de ondersteuning van uw patiënten, klanten en partners met een glimlach over.

Hoe kunnen wij u helpen?

De coronamaatregelen hebben grote veranderingen teweeggebracht in het bedrijfsleven. Hoewel ondernemingen zich flexibel opstellen om veilig en efficiënt te werken, blijft dit voor iedereen een lastige periode. Ook op vlak van mentale gezondheid begint het virus zijn tol te eisen. Een weekje vakantie is voor velen dan ook een welkome afwisseling.

Er even tussenuit betekent uiteraard niet dat uw patiënten, klanten en partners in de kou moeten blijven staan. Memo heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en praktijken inzake onthaal, support & dispatch en afsprakenbeheer. We koppelen uw onderneming aan het juiste team en communiceren volledig in lijn met uw bedrijfsimago. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een welverdiende vakantie.Onthaal van klanten of patiëntenEen warm en professioneel onthaal verzekert u van een goede eerste indruk. Daarnaast behoedt onze 24/7 bereikbaarheid u voor het mislopen van omzet. Bij de start van een project kiezen wij zorgvuldig het geschikte team voor uw business. De operatoren die verantwoordelijk zijn voor uw onthaal kennen de juiste terminologie en hebben ervaring in uw sector.

Support en dispatch

Een samenwerking met Memo betekent ook dat u 24/7 beschikbaar blijft voor bestellingen, interventies en het activeren van techniekers of andere partijen. Dankzij de combinatie van state of the art technologie, flexibiliteit en een aanpak op maat zorgen wij voor een proactieve, kostenefficiënte afhandeling van elke vraag, bestelling of dringende interventie.

Afsprakenbeheer

Agendabeheer is een vak op zich. Het is belangrijk dat afspraken optimaal ingepland worden voor een efficiënte manier van werken. Ook bij wijzigingen en annulaties moet er snel gehandeld worden om de beschikbare tijd maximaal te benutten. Daarnaast beheren wij ook afspraken voor uw verkopers, techniekers en after sales voor een vlotte interne werking.

Bent u actief in de medische sector? Ons 24/7 telesecretariaat beheert uw agenda of die van uw praktijk. Uw patiënten krijgen gegarandeerd de warme hulp die zo op dat moment nodig hebben.MemowebSamenwerken met Memo verloopt op een transparante en flexibele manier. Alle contactmomenten met patiënten, klanten of partners zijn eenvoudig te raadplegen via Memoweb, ons centraal platform. Zo blijft u op elk moment op de hoogte van wat er leeft binnen uw doelgroep. Er even tussenuit? Neem contact op met Memo en geniet van een zorgeloze vakantie!