Check de Memo-checklist en geniet volop van uw vakantie

Gepubliceerd op:
July 20, 2021
Actua

Als ondernemer is het niet altijd even evident om de pauzeknop helemaal in te drukken. Hoe kunt u zich voorbereiden om toch even afstand te nemen? En hoe kunnen we bij u bij Memo ontzorgen zodat u volop kan genieten van een welverdiende vakantie? Check snel onze checklist.

1. Deel uw vakantieperiode

Deel uw vakantieperiode mee via een eenvoudige mail of een mededeling aan de receptie of in de wachtkamer. Zo kunnen klanten of patiënten zich voorbereiden op uw afwezigheid.

2. Zorg tijdig voor een goeie overdracht

Heeft u een vervanger of iemand die uw diensten tijdelijk overneemt? Bereid de overdracht goed en tijdig voor. Een overdrachtsdocument waar de ander op kan teruggrijpen, kan handig zijn.

3. Onbereikbaar zijn is 'not done'

Tegenwoordig is onbereikbaar zijn 'not done'. Dat betekent niet dat u altijd uw telefoon op moet nemen op vakantie. Integendeel! Memo beantwoordt uw inkomende gesprekken zodat u geen potentiële klanten misloopt en er ook een luisterend oor is voor uw bestaande klanten.

4. Laat u inspireren

Even op de pauzeknop duwen, een nieuwe omgeving en ontspanning geven ruimte om nieuwe ideeën op te doen. Dat betekent niet dat je deze meteen ook moet uitvoeren. Geniet eerst en begin na terugkomst met nieuwe energie aan deze plannen!

5. Geniet!

Tegenwoordig zijn we altijd en overal bereikbaar. Wij raden u aan uw pushberichten af te zetten zodat uw smartphone niet constant trilt of piept. Check op een vast moment van de dag uw telefoon op e-mails en berichtjes. Dit geeft u meer rust om het laatste punt van onze checklist aan te vinken: geniet van uw vakantie!